Fol, mos shkruaj me shkumës! Mësuesit e Kosovës bëjnë thirrje për dialog me Qeverinë

March 06, 2023 00:19:25
Fol, mos shkruaj me shkumës! Mësuesit e Kosovës bëjnë thirrje për dialog me Qeverinë
Solidarity Center
Fol, mos shkruaj me shkumës! Mësuesit e Kosovës bëjnë thirrje për dialog me Qeverinë

Mar 06 2023 | 00:19:25

/

Show Notes

Mësuesit në Kosovë luftojnë për të mbështetur familjet e tyre me pagat e tyre dhe kanë burime të kufizuara në klasë – por thonë se qeveria ua ka kthyer shpinën kërkesave të tyre për bashkëpunim për të përmirësuar arsimin. “Ne po mundohemi të krijojmë një rrjet bashkëpunimi të ndërsjellë -thotë Rrahman Jasharaj, kryetar i Sindikatës […]

Other Episodes

Episode 0

October 07, 2022 00:09:35
Episode Cover

Worker Rights Lawyers Open Conference with Discussion on Labor and Tech

  Opening the ILAW Network Global Conference 2022, Solidarity Center Rule of Law Director and International Lawyers Assisting Workers Network (ILAW) Chair Jeffrey Vogt cited...

Listen

Episode 0

August 03, 2023 00:08:23
Episode Cover

M-POWER SUMMIT: Program to End Violence, Harassment Changing the Dynamic in Lesotho

  An unprecedented, binding, worker-centered program designed to comprehensively address rampant gender-based violence and harassment in several garment factories in Lesotho is succeeding in creating...

Listen

Episode 17

April 11, 2022 00:25:54
Episode Cover

Minimum Wage Boost in Palestine Big First Step for Workers

Union activist and leader Mohammad Badri describes the successful campaign by the Palestinian General Federation of Trade Unions (PGFTU) to raise the minimum wage,...

Listen